Inspiratiesessie 27 augustus 2020 28 augustus 2020 – Posted in: Geen categorie – Tags: , , ,

communicatieprofessionals

Communicatie Professionals Inspiratiesessie 27 augustus 2020

De Communicatie Professionals zijn altijd in beweging. Donderdag 27 augustus kwamen de freelance communicatieprofessionals op gepaste corona-afstand bij elkaar in Restaurant Rembrandt in Amstelveen voor een inspirerende sessie.

De Communicatie Professionals hebben een platform waar zelfstandig communicatieprofessionals zich verenigen zodat deze experts worden gezien in Nederland. Het platform biedt hiervoor het podium. Vrij snel na de start van het platform brak corona uit. Na een aantal online meetings via ZOOM was het nu tijd voor een live meeting gecombineerd met video bellen.

“We zijn heel snel gegroeid en er zijn inmiddels 28 freelance experts aangesloten bij het platform. Veel zijn aan het werk maar er zijn altijd freelancers direct beschikbaar want daar zorgen we voor. We merken dat de markt ook weer aantrekt. Mooie kansen dus.”, aldus Ivonne van Schaik. Een goed moment voor een netwerk bijeenkomst met als belangrijkste doel voor de avond elkaar goed te leren kennen zodat we eenieder in staat stellen optimaal gebruik te maken van het netwerk. Hiermee bedoelen we dat we willen begrijpen van de ander wat de sterktes en zwaktes zijn en waar ook de project voorkeuren liggen voor directe aanbeveling bij onze opdrachtgevers.

Daarnaast was het tweede belangrijke doel om met elkaar een plan te maken voor het verder onder de aandacht brengen van het platform bij bedrijven, overheden en recruiters. Gezamenlijk hebben we hier in een creatieve sessie over nagedacht en ideeën opgehaald die leven binnen de groep. Welke vragen spelen er zoal bij het recruitment proces:

• Wat is de behoefte van opdrachtgevers?
• Op welke manier worden er nu mensen gezocht?
• Op welke manier(en) kunnen wij hier invulling aan geven en waarde toevoegen?

Het resultaat was een zorgeloze en leuke, inspirerende avond, waar de leden elkaar leerden kennen én waar hele mooie ideeën en actiepunten zijn ontstaan. Onze missie van de avond is geslaagd.

Freelancer nodig of een idee?
Op zoek naar een interim communicatieprofessional? Maak gebruik van de selectietool op www.communicatieprofessionals.com. Alle freelancers zijn rechtstreeks te benaderen. Heb je een vraag of een idee om met (een van) ons te bespreken dan horen we graag van je. Neem direct contact op.