Aida Kruize

Als optimist ‘by nature’ is iedere opdracht weer een mooie uitdaging om diep te gaan en snel te schakelen. Want alles wat je aandacht geeft groeit uit tot iets moois en positiefs en communicatie in alle haar vormen is hierbij het platvorm tot connectie en verandering.

Hallo…Nice to meet you! Ik ben Aida en al meer dan 15 jaar werkzaam in de wereld van Communicatie.

Als Branding, Communicatie Design en (Online) Marketing Specialist heb ik een grote hoeveelheid hele mooie projecten mogen begeleiden van eerste (360) concept creatie tot implementatie van verpakkingen, banners, dm campagnes, events, product introducties en Visuele Identiteit guide-lines.

Ik ben een echte relatie bouwer en aanpakker waarbij ik het daadwerkelijk luisteren naar de behoeften van opdrachtgevers en hun klanten voorop stel. Verder heb ik een aangeboren liefde voor design & muziek en een instinctief gevoel voor trends maar verlies het commerciële perspectief hierbij niet uit het oog. Mijn kracht ligt in het succesvol vertalen van doelstellingen naar mooie concepten, duidelijke projectplannen, briefings en workshops met als doel creatieve- en of project teams te inspireren en te begeleiden. Met een duidelijke focus om de doelstellingen te halen met de beschikbare deadlines en financiële middelen als leidraad.

Na de laatste jaren vooral in de FMCG omgeving als manager van de Communicatie design afdeling, design manager en brand manager te hebben gewerkt zie ik mijzelf ook graag in een Client Services rol  aan de agency kant of de non-profit sector aan de slag gaan.

Als dit aansluit op jullie behoefte voor dit moment, aarzel niet en neem direct even contact op. Wellicht kan ik jullie tot dienst zijn en anders wellicht tot een volgende keer.

Vriendelijke groet,

Aida