Anne Schermer

"Onderzoekt alles en behoudt het goede"

Al vroeg werd mij duidelijk dat goede communicatie niet in isolatie tot stand kan komen. Ik breng daarom graag mensen samen rondom een onderwerp; binnen, maar zeker ook buiten de communicatie-afdeling. Ik ben breed geïnteresseerd en integreer dat graag in mijn werk.

Ik ben Anne Schermer, ervaren allround marketing communicatie adviseur. Aangenaam. 30 jaar geleden ben ik begonnen bij TBWA Direct Company, toen een leidend bureau op het gebied van direct marketing, dat stond voor ‘gedragsbeïnvloedende communicatie met een lange termijnvisie op het merk’. En nog steeds is dat waarmee ik bezig wil zijn: nu resultaten boeken die er straks ook nog toe doen.

Gestart in het offline tijdperk en gegroeid in een steeds digitalere wereld, ben ik nu een generalist die van de specialismen binnen de communicatie voldoende weet om deze op een samenhangende en relevante manier te kunnen inzetten. Zelf, bijvoorbeeld als manager van grote campagnes, of als meewerkend voorvrouw van een klein team van specialisten. Ik werk graag in de rol van regisseur, waarin ik de totale breedte van commerciële communicatieactiviteiten overzie, daar richting en samenhang in aanbreng en zorg dat de uitvoering tot in de puntjes klopt met waar het merk voor staat.

Ik begrijp snel hoe de hazen lopen en ik houd rekening met de verschillende belangen, niet in de laatste plaats het klantbelang. Binnen het team ben ik iemand waar mensen graag ‘even iets tegen aan willen houden’. Men vergeet vaak al snel dat ik een interimmer ben. Mijn grondhouding is onderzoekend, ik kijk eerst goed waar de vraag vandaag komt voordat ik in de actie schiet. Tegelijkertijd ben ik outputgericht, ik blijf niet hangen in ideeën en kan en wil veel werk verzetten. Ik ben integer en betrouwbaar, ik doe wat ik zeg en zorg dat het (meer dan) goed komt. En ik houd van een beetje humor, op z’n tijd.

Interessant profiel? Je kunt mij bereiken via:
06-47772371
ascr@xs4all.nl