Anneke Bos

Make it simple, but significant. - Don Draper

Ik doe verschillende soorten opdrachten. Achter elkaar of naast elkaar. Wat hebben ze gemeen? Creativiteit, commercie en ‘getting shit done’.

Klantmanagement
Een goede, effectieve relatie met klanten is essentieel voor elke onderneming. Ik ben gespecialiseerd in het aangaan, onderhouden en uitbouwen van klantrelaties in de creatieve communicatie sector. Dit doe ik als client services director voor creatieve- en mediabureaus, productiemaatschappijen, en voor teams van creatieve specialisten, die direct voor klanten werken.

Marketing communicatie projecten
Ik leid marketing communicatie projecten van positionering tot oplevering. Strategisch denken is voor mij geen probleem. Met lieslaarzen door de modder gaan ook niet. Ik help bedrijven die al een merk zijn, maar ook ondernemingen die een merk willen worden.

Daarnaast adviseer ik directies en geef trainingen en workshops aan teams over succesvolle samenwerking met klanten en bureaus (prijs op aanvraag) Mijn wekelijkse blog over dit onderwerp staat hier.

Voor wie
– Bureaus in de creatieve communicatie sector
– Merken en bedrijven die merk willen worden
– Creatieve teams die zonder bureau voor klanten werken

Over mij
25+ jaar ervaring in leidinggevende functies bij toonaangevende creatieve bureaus en merken. Weet hoe je merken, teams en duurzame relaties bouwt. Zorg voor efficiënte, maar sprankelende creatieve processen. Zakelijk en organisatorisch sterk en secuur. Creatief en strategisch goede sparringpartner. Heeft advcanced political skills, maar speelt zelf geen politieke spelletjes. Talent voor brengen van rust, overzicht en teamspirit. Mijn ego is een stuk kleiner dan mijn gevoel voor humor, met alle voordelen van dien.

Beschikbaarheid
Bel voor mijn beschikbaarheid +31 653 99 2666

T/m eind september 2024 ben ik 2.5 dag per week beschikbaar.