Anneloes Bouw

Saying and doing the right things is good business.

Zeer ervaren en allround communicatie professional, die een schat aan kennis en ervaring meebrengt in verschillende werkvelden en uiteenlopende branches.  Mijn bedrijfskundige achtergrond maakt dat ik op mijn gemak ben in diverse omgevingen, van eenvoudig tot complex. Ik heb snel overzicht van situaties, afhankelijkheden, verbanden en bijbehorende vraagstukken.

Vanuit analyse en samenwerking ontwikkel ik een communicatievisie, werk deze met creativiteit en plezier uit en implementeer deze in of voor een organisatie. Zowel vanuit het interne als externe georiënteerde perspectief. Maar altijd met een toetsing vanuit het oogpunt van de beoogde in- en/of externe klant.

Ik beweeg me zeer eenvoudig op verschillende beleidsniveaus binnen organisaties en weet de verbinding te leggen, daar waar nodig of noodzakelijk. En heb ervaring met verschillende bedrijfs- en organisatieculturen. Daardoor als geen ander in staat om – soms tegenstrijdige – belangen samen te brengen. Ik beschik bovendien over de ervaring en kwaliteiten om veranderingen in situaties waarbij emoties een rol spelen, goed te kunnen begeleiden.

Kortom: een betrokken en gepassioneerde communicatie professional, die gaat voor zichtbaar en gewaardeerd resultaat.

Als zelfstandige werkzaam sinds 2005.

Wensen voor de volgende stap: complex of eenvoudig, dynamisch of binnen kaders, strategisch of uitvoerend, regionaal of internationaal – allemaal goed; zolang de handen flink uit de mouwen gestoken kunnen worden!