Barbara Rutten

Ik zorg voor tempo en focus.

Ik ben Barbara Rutten Ik zorg voor tempo en focus.
Na jaren ervaring als zakelijk leider, projectleider en operationsmanager in de reclame-, design- en communicatiebranche en uitstapjes naar andere segmenten weet ik precies waar ik gelukkig van wordt: Mensen in beweging krijgen, snel doorzien wat er moet gebeuren en dit uitrollen. Als projectleider, procesbegeleider of door een campagne uit te stippelen.
Dus, heb jij een transitie, implementatie of uitdaging en heb je iemand nodig dat kan en die van aanpakken weet? Zet mij maar aan het werk!

Bel me: 06 50 676 591
Liever mailen? Klik hier b.rutten@designyard.nl

 

Hoe ik werk?
Aan de slag, zaken helder krijgen en met een team het voor elkaar boksen. Daar houd ik van. Ik kom door mijn werk in aanraking met veel verschillende ‘werelden’ omdat iedere organisatie weer anders is. Met liefde maak ik me deze snel en grondig eigen. Dat is ook precies mijn kracht. Ik werk altijd met humor, ben flexibel, ondernemend en heb een zwak voor creatievelingen.

Opdrachtgevers ervaren mij als een teamplayer, Flexibel, creatief, energiek en met een grote glimlach.‘Iemand die organisaties snel kan doorgronden en weet hoe de lijnen lopen om een project met elkaar te realiseren’ kreeg ik onlangs terug van een opdrachtgever.

Wat ik voor je kan doen

Communicatie en creatie:
Strategieën vertalen in een concept wat beklijft. Dat is het startpunt. Ook voor mij om bijpassende middelen te produceren. Het verhaal verpakken in een video, een bloedmooi magazine of een hele campagne op poten zetten, laat dat maar aan mij over. Ik zorg dat de boodschap overkomt, intern, B2B of B2C. Ik trek zonodig een blik professionals open met wie ik al jaren samenwerk.

Projectmanagement:
Helderheid scheppen, zakelijk én praktisch overzicht behouden en een goede sparringpartner zijn voor creatieve denkers; dat is mijn kracht. Met humor, energie en een enorme bak ervaring. Met deadlines heb ik, als ex-reclame vrouw, geen enkele moeite.

Procesmanagement:
Van implementatie tot transitie; wat besloten is moet in gang worden gezet en in de praktijk worden gebracht. Ik ben graag degene die, dwars door lagen heen, mensen in beweging krijgt. Nadat ik voor Lidl een implementatieproces begeleide weet ik: dit smaakt naar meer.

Uitgelicht project: zouikwatzeggen.nl
Programma en communicatieconcept ontwikkeld voor Faculteit der Geneeskunde VU om grensoverschrijdend gedrag bespreekbaar te maken. Heeft meermaals de publiciteit gehaald.

Benieuwd of ik iets voor jullie kan betekenen?
Linkedin https://www.linkedin.com/in/barbararutten/

Lees mijn blog: https://www.communicatieprofessionals.com/het-wordt-tijd-dat-ik-ga-verhuizen/

Of die van mijn collega’s, allen vakmensen ; https://www.communicatieprofessionals.com/blog/