Barbara Rutten

Door goed te luisteren en samen te werken bereik je de beste resultaten.

Barbara Rutten
Mijn ervaringen van de afgelopen 13 jaar als ondernemer blijken een ware toevoeging te zijn als freelance projectmanager.

Wie ik ben?
Zet mij maar aan het werk. Of het nu is om communicatieplannen te ontwikkelen of uitvoeren, dit is wat ik het liefst doe. Mijn brede ervaring en expertise op het gebied van zowel interne als externe communicatie zet ik in als tijdelijke collega. Ik werk graag vanuit de nieuw bepaalde strategie. Zodat we een organisatie in beweging kunnen brengen. Ik ben gesprekspartner voor iedereen en verwezenlijk de gestelde doelstellingen op ondernemende wijze.

Opdrachtgevers ervaren mij als een teamplayer, Flexibel, creatief, energiek en met een grote glimlach.‘Iemand die organisaties snel kan doorgronden en weet hoe de lijnen lopen om een project met elkaar te realiseren’ kreeg ik onlangs terug van een opdrachtgever.

Hoe?
Ik ben zakelijk en ook creatief. Juist zo krijg ik opdrachten in verbinding en op een plezierige manier voor elkaar. Hands-on, projectmatig, inhoudelijk, team-player, verandermanagement. Ik werk als zelfstandig ondernemer sinds 1998.

Mijn Specialisme:
Creatieve processen
Projectmanagement
Procesmanagement

Uitgelicht project: zouikwatzeggen.nl
Programma en communicatieconcept ontwikkeld voor Faculteit der Geneeskunde VU om grensoverschrijdend gedrag bespreekbaar te maken. Heeft meermalen de publiciteit behaald.

Benieuwd of ik iets voor jullie kan betekenen?
Bel mij op +31 6 506 76 591 of mail mij naar b.rutten@designyard.nl 
Linkedin https://www.linkedin.com/in/barbararutten/

Lees mijn blog: https://www.communicatieprofessionals.com/het-wordt-tijd-dat-ik-ga-verhuizen/

Of die van mijn collega’s, allen vakmensen ; https://www.communicatieprofessionals.com/blog/