Barbara Rutten

Door goed te luisteren en samen te werken bereik je de beste resultaten.

Mijn ervaringen van de afgelopen 13 jaar als ondernemer blijken een ware toevoeging te zijn als freelancer. Ben in staat in korte tijd de organisatie te doorgronden en zo mijn opdracht te realiseren.

Wie ik ben?
Het uitrollen van een nieuwe strategie aan de hand van een purpose met een goed concept is wat ik de laatste jaren doe. Onlangs heb ik besloten mijn kennis en kunnen op dit gebied op Freelance basis bij organisaties in te zetten. Dit omdat ik merk dat een goede briefing ofwel een plan aan opdrachtgeverszijde vaak ontbreekt. Hierdoor komt de strategie tot leven.

Als projectmanager, producer en adviseur werk ik voor (interne) communicatieprojecten, introducties en veranderingstrajecten. Zowel aan klant als aan bureauzijde.
Omdat ik ook ondernemer ben is mijn kennis van organisaties breed en ben ik een goede gesprekspartner. Ik ben zakelijk en ook creatief. Juist zo krijg ik opdrachten in verbinding en op een plezierige manier voor elkaar.

Kernwoorden:
Hands-on, projectmatig, inhoudelijk, team-player, verandermanagement.

Mijn Specialisme:

Duurzame waardecreatie start bij de medewerkers. Zij zijn bepalend voor het succes van een organisatie. Door strategieën te duiden met de purpose en een goed concept verbind je alle stakeholders aan de organisatie. Het werkt als een kompas.

Creatieve processen – Verandermanagement – Projectmanagement – Teamleider

Opdrachtgevers: Lidl, ABNAmro, Forbo Flooring, Klassiek op het Amstelveld, UWV, Sail 2015, Zinkunie, TENAX, Gemeente Amsterdam, UVA, Amsterdam UMC, UMC Utrecht, Nedap, Forbo Flooring, UWV, Stadsschouwburg Utrecht, EMBL

Vanuit de strategie zorgen voor: plannen, concepten, creatieve output, budget en continuïteit die bijdragen aan de ambities van een organisatie. Dat is wat ik doe.

Uitgelicht project: zouikwatzeggen.nl
Programma en communicatieconcept ontwikkeld voor Faculteit der Geneeskunde VU om grensoverschrijdend gedrag bespreekbaar te maken. Heeft meermalen de publiciteit behaald.

Benieuwd of ik iets voor jullie kan betekenen?

Bel mij op +31 6 506 76 591 of mail mij naar b.rutten@designyard.nl 
Of kijk op designyard.nl

Lees mijn blog: https://www.communicatieprofessionals.com/het-wordt-tijd-dat-ik-ga-verhuizen/