Charles Hale

"You can own a brand and its identity. But not its image. As you only have the ability to influence perception and not control it." ​ Entertain your customers with your brand and product values. Consistent, seamless and surprising at the same time.

Een hands-on strategisch merkbouwer en creatief communicatiespecialist. Help merken met hun propositie, positionering,  brandingkeuzes en communicatie. Ontwikkelen, aanscherpen, verstevigen en misschien wel het belangrijkste, embedden binnen de organisatie en markt. Van strategie tot uitwerking.
Op basis van aanwezige en/of vergaarde data, kennis en kunde. Denkend vanuit de doelgroepen, merk/product/dienst relevantie om doeltreffende en relevante communicatie te ontwikkelen. Plot en begeleid de ontwikkeling van touchpoints: journeys, UX designs, funnels etc. Voor de optimale merkervaring en conversie. Een conversiecreatief.

De digitalisering van alles (industry x.0) vraagt om meer strategie en creativiteit. Digitalisering verbind, leert en optimaliseert. Zorgt voor meer interactie tussen afdelingen/disciplines en tussen merk/product/dienst en gebruiker/klant. En de olie tussen als die interactie is strategische communicatie. De juiste communicatie zorgt voor echte verbinding en de beoogde resultaat.

Meer dan 6 jaar ervaring in e-tail en online communicatie. Meer dan 15 jaar marketing en communicatie  ervaring.

Voor grote en kleine merken, met grote of kleine budgetten. Bij bedrijven, internationale bureaus en internet hot shops. Freelance en interim.

Tevens help ik bedrijven met het ontwikkelen van een creatief cultuur door middel van lezingen, inspiratiesessies, brainstorms en het 1 op 1 coachen van mensen.

Conversiecreatief | Brand & business builder | Strategisch en creative communicatie manager