Esther Bisschop

Ik ben een echte aanpakker en hou ervan om samen met de organisatie een strategisch plan op te stellen en dit vervolgens ook tot uitvoering te brengen. Vanuit mijn ervaring als Director of Operations en als Co-Founder van een start-up ben ik ook goed inzetbaar als interim manager of directeur.

Tijdens mijn loopbaan heb ik allerlei functies vervuld: content ontwikkelaar, projectmanager, programmamanager, account director, teammanager en director of operations. Daarnaast heb ik ervaring zowel aan bureau- als klantzijde. Ik zet graag mijn tanden in een uitdaging, geef gedegen strategisch advies vanuit mijn expertise en breng samen met (tijdelijke) collega’s de opdracht, het project of een programma tot een goed resultaat. Daarin zet ik teamleden in hun kracht, snap ik het belang van stakeholder management en waak ik voor een goede balans in planning, budget en kwaliteit.

 

Vaardigheden:

– Strategisch denker
– ‘Getting things done’ mentaliteit
– Innovatieve & Agile mindset
– Netwerker
– Oog voor mensen
– Ervaren leider

 

Talen:

– Nederlands (moedertaal)
– Engels
– Spaans

 

Operationeel directeur/manager | strategisch advies | programma & projectmanagement | interne communicatie | internal branding | (digital) learning

Neem contact op via +31 (0)6-24812410 of estherbis@gmail.comGewerkt voor

CorporatesAgencies