Esther de Leeuw

Met optimisme en daadkracht zorg ik voor een positieve impact op mensen en merken.

Met mijn uitgebreide ervaring in marketing & communicatie (branding, positionering, campagne-ontwikkeling en bureaumanagement), kom ik graag jullie team als Client Service Director of Business Lead/Senior Account Director versterken. Of als je zelf een Managing Director of een Head of Account bent en een poosje jouw vervanger zoekt, zoek dan ook niet verder.

 

In de afgelopen 25 jaar heb ik bij verschillende topbureaus gewerkt – zowel netwerk als onafhankelijk – en had ik het geluk om voor veel mooie merken te mogen werken. Daarnaast heb ik met de meest getalenteerde en inspirerende mensen gewerkt, in Nederland en internationaal.

 

Ook heb ik veel ervaring in het (her)organiseren en optimaliseren van bureaus. En kan ik met mijn grote netwerk snel het juiste talent aan jouw team of bedrijf toevoegen.

 

Mijn grootste kracht is het verbinden van mensen, het bouwen van teams en mijn drive om het beste en meest succesvolle werk te maken. Mijn motto is: alles wat je aandacht geeft groeit.

 

Ik ben betrouwbaar, optimistisch en heb een scherp oog voor het beste werk. Ook ben ik een heldere communicator en een probleemoplosser. En zorg ik graag voor een positieve sfeer. Want niets is leuker en succesvoller dan een goed samenwerkend team.

 

Ik ben verantwoordelijk geweest voor lokale en internationale klanten, heb interdisciplinaire teams aangestuurd, heb een reclamebureau geleid en heb veel pitches gewonnen en accounts uitgebreid.

 

Daarnaast ben ik analytisch sterk, maar durf ook te denken met mijn hart.

 

Als je kennis wilt maken, neem dan contact op via esther@lalionesse.nl of bel 06 3048 2300.

Een fijne dag!