Frank van Tussenbroek

Voor een strategische visie op jouw communicatie én een effectieve operationele uitvoering van de plannen.

Ik ben een ervaren professional met ruim 18 jaar strategische marketing-, communicatie- en sales-ervaring, met een specialisatie in online marketing & communicatie en app-marketing. Ik ben verantwoordelijk geweest voor vele product- en merkintroducties, (her)positioneringsprojecten, innovatieve campagnes en trademarketing trajecten. Bij familiebedrijven, coöperaties, privately owned companies en grote beursgenoteerde corporates, waarbij ik zowel een nationale als internationale verantwoordelijkheid heb gehad. Merken waar ik mee heb gewerkt zijn onder andere Milka, Oreo, Campina, Sligro, Payconiq, Milner, Kneipp, Jardin, Allibert, Keter en Lu.

In mijn carrière heb ik zowel op B2B als op B2C-vlak gewerkt. Ieder bedrijf had zijn eigen uitdagingen. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan onder andere op het gebied van app-ontwikkeling en -marketing, campagne-ontwikkeling en -management, het aansturen van teams, bureauselectie en -aansturing, merkontwikkeling, sales leadership, leadgeneratie, digitale communicatie, creativiteit, growth-hacking, procesoptimalisatie en vele vormen van marktonderzoek. Uiteraard was in iedere positie stakeholder management ook een essentieel onderdeel van de werkzaamheden.
Voordat ik in marketing/communicatie ben gaan werken, heb ik vijf jaar ervaring opgedaan als salesmanager met onder andere Ahold en Superunie als klant. Ook als marketing director ben ik altijd zeer sales-minded gebleven.

Gebieden waarin ik kan helpen:

1. Interim Management, tijdelijk invulling van een marketing management positie, bv tijdens zwangerschap.
2. Coaching en Advies, zoals bij de werving van een nieuwe marketing director of het coachen van specifieke medewerkers in het marketing en communicatieteam.
3. Projectmanagement, bijvoorbeeld in het geval van:

  • Het begeleiden van de realisatie van je nieuwe website, inclusief pitch.
  • Lanceren of herpositioneren van je merk of product.
  • De customer journey inrichten en optimaliseren.
  • Data-driven marketing naar een hoger niveau brengen.
  • Campagnes opzetten en uitvoeren, inclusief het aansturen van bureaus.
  • De volledige marketingfunnel inrichten en beheren, inclusief marketing automation.
  • Trade marketing professionaliseren om sales optimaal te laten functioneren.

Graag help ik je verder en verneem ik wat er bij jou speelt binnen marketing, marktonderzoek en communicatie. Neem contact met mij op en dan kom ik met je sparren over jouw kansen en uitdagingen. Of kijk op frankvantussenbroek.nl voor meer informatie.