Heleen Hoek

Laat weten waar ik kan helpen!

Hoi! Ik ben Heleen Hoek. Woonachtig in de buurt van Haarlem, met vriend, hond en kat. Ik ben een professional met ruim 20 jaar ervaring aan bureau- en klantzijde op gebied van marketing, communicatie, projectmanagement en strategie. Ben als projectmanager begonnen in de bureauwereld bij grote namen als Ogilvy en Ara (Navar). Heb een korte stop gemaakt op internet- en consultancy gebied. En ben daarna als zelfstandige aan de slag gegaan. Bij o.a. VBAT ben ik in het designvak gedoken. En heb me, met die ervaring op zak, voornamelijk ondergedompeld aan klantzijde.

Werkveld

Mijn ervaring is breed. Ik heb gewerkt op de communicatie-afdelingen van mooie bedrijven als Albert Heijn, Nuon, ING en het Wereld Natuur Fonds. Marketing, instore-, interne-, campagne- en merkcommunicatie. Events, jaarverslagen en verpakkingen. Verantwoordelijk voor positionering, merk-of productintroductie en design. En daarnaast het coachen en begeleiden van medewerkers in de verschillende teams.

Opleiding

Momenteel aan de slag om mijn mini MBA in Brand Management te halen. Ik heb de smaak te pakken gekregen door de mini MBA Marketing, waar ik weer ontdekt heb hoe leuk en interessant het vak is. Zelfs het examen met als onderwerp een bedrijf in copiers, wat toch saai zou kunnen zijn(?), was heel erg leerzaam en fascinerend!

Wat kan ik, als communicatieprofessional, voor je doen?

Marketing. Moet er eens goed nagedacht worden over de onderzoek, segmentatie, targeting of de communicatie-aanpak?

Communicatie. Wil je een campagne opzetten, is je merk toe aan een nieuwe aanpak. Of heb je een winkel of verpakkingen die moeten spreken?

Project management. Een jaarverslag, event of andere zaken die van A naar Z moeten worden gebracht. Planning en begroting zijn daarbij van enorm belang.

Coaching en advies. Heb je een team of specifieke medewerkers die wel wat richting kunnen gebruiken. Of wil je je team laten weten dat samenwerken de oplossing is?

Heleen Hoek bij Communicatieprofessionals.

Ik heb me aangesloten bij communicatieprofessionals, omdat ik het belangrijk vind om samen te werken en van elkaar te leren. Daarbij kunnen we op deze manier de opdrachtgevers nóg beter bedienen.

Neem contact met me op, zodat we samen kunnen overleggen wat je nodig hebt. Kijk op www.heleenhoek.nl voor meer achtergrondinformatie.