Ingrid Groot

Het leven is veranderlijk, alles inclusief. Daarom houd ik zo van interim opdrachten, het is altijd anders.

Als veelzijdige communicatieprofessional ben ik gedreven door de mogelijkheid om impact te creëren en verhalen tot leven te brengen. Mijn expertise strekt zich uit van het coördineren van online en offline projecten tot het waarborgen van de effectieve verspreiding van boeiende content die mensen inspireert en in beweging brengt.

In mijn rol werk ik nauw samen met creatieve teams en content creators, waarbij we samen boodschappen ontwikkelen die op het juiste moment en op de juiste plaats gehoord worden. Als coördinator fungeer ik als de verbindende schakel tussen verschillende disciplines, waarbij ik zorg voor een vlotte uitvoering van projecten en campagnes, terwijl ik tegelijkertijd de kwaliteit en consistentie bewaak. Waar nodig neem ik zelf ook de rol van content creator op me, door tekst en beeld op een creatieve manier te verbinden.”

Mijn pragmatische aanpak en doelgerichte mindset zorgen ervoor dat deadlines worden gehaald en doelstellingen worden behaald, terwijl ik tegelijkertijd blijf streven naar kwaliteit en innovatie. Vanaf het initiële concept tot aan de succesvolle implementatie, ben ik betrokken bij elke fase van het proces.

Naast mijn werk als communicatieprofessional ben ik ook werkzaam als yogadocent en life coach, wat mijn voorkeur voor opdrachten met een maatschappelijke relevantie en duurzaamheid verder versterkt.

Ik ben altijd geïnteresseerd in nieuwe uitdagingen en sta open voor verschillende projecten. Aarzel dus niet om mij een bericht te sturen als je wilt polsen of ik iets voor jouw project kan betekenen.