Ivonne van Schaik

Het liefst deel ik mijn kennis en ervaring bij een organisatie waar ik nooit eerder heb gewerkt.

Als interim communicatieprofessional heb ik mijn sporen in uiteenlopende disciplines verdiend. Ik beschik over de kennis en kunde om snel mee te draaien in een organisatie waar een plek (tijdelijk) is vrijgevallen. Ik hou van aanpakken, leg taken en verantwoordelijkheden op een heldere manier vast. En ik maak duidelijke afspraken over de kaders waarbinnen gewerkt wordt.

Wat kan ik?

In tijden van groei en verandering ondersteun ik graag bij het opzetten, plannen en uitvoeren van communicatiestrategieën. Of dat een compleet traject of een deeltraject is, is mij om het even, als de kaders maar duidelijk zijn.

Naast het ontwikkelen van strategieën steek ik graag de handen uit de mouwen om actief deel te nemen aan het uitvoeren van de werkzaamheden. Heb veel ervaring in het samenwerken met en aansturen van (freelance) designers, fotografen, design- en reclamebureaus. Ik overzie het hele proces: van briefing tot oplevering. Het begeleiden en/of implementeren van communicatie processen in de breedste zin van het woord is mij op het lijf geschreven en ik vind het heerlijk om structuur aan te brengen in een team of organisatie.

Ik ben in te zetten in de rol van Communicatie Manager, Event Manager, Project Manager of Traffic Manager. Door mijn ervaring aan zowel bureau- als adverteerderszijde ben ik breed inzetbaar, schakel snel en overzie de processen, zelfs in complexe omgevingen.

Waarom mij als interim professional inhuren?

De inzet van mij als interim communicatie professional geeft nieuwe impulsen aan een (bestaande) organisatie, maar ook bij het opzetten van een nieuwe afdeling of bij reorganisatie. Door mijn brede kennis en ervaring ben ik snel ‘up-to-speed’ en draai binnen enkele dagen volledig mee.

Wat wil ik?

Het liefst deel ik mijn kennis en ervaring bij een organisatie waar ik nooit eerder heb gewerkt. Als ik daarbij een team van Communicatiemensen en/of projectmanagers aan kan sturen zou ik dat geweldig vinden. En dan natuurlijk de eindverantwoordelijkheid krijgen voor projecten, zowel qua uitvoering als budget. Dan ben ik in mijn element.

Kortom, voor een allround communicatie professional neem je direct contact met mij op.

 

Op LinkedIn vind je mijn volledige CV