Judith Lavalette

'Niets is moeilijker dan complexe zaken eenvoudig maken.'

Judith Lavalette

Ervaren csd / hoofd communicatie / marketing 

Kernwoorden: vakvrouw, gedreven en ambitieus, verbinder.

Ik heb een groot hart voor merken en communicatie en ik hou van teamwork. Maar ben ook autonoom in mijn denken en doen. Heb ruime ervaring als csd en als hoofd communicatie.

Grote kracht: mijn grote kracht is het verbinden van mensen als het gaat om het realiseren van (kleine tot zeer grote) campagnes en communicatieprojecten voor alle touchpoints met een sterke focus op de klant. Van strategie tot eindproduct. Dat bestaat uit het ontwikkelen van de merk- en communicatiestrategie, laten ontwikkelen van creatieve concepten, laten produceren van campagnes en het monitoren van de resultaten. Ik ben in staat om verschillende bureau’s en mensen te verbinden en het beste eruit te halen.

Een van mijn expertises is het organiseren van de operatie aan de ‘binnenkant’ van een marketing/communicatie-afdeling of bureau. Mijn werk bestaat dan uit het (verder) professionaliseren van een afdeling marketing / communicatie/ accountvloer, het zoeken van de juiste mensen, stimuleren van samenwerking, de organisatie van werkstromen en het monitoren en optimaliseren van de output.

Ervaring Ik heb ruime ervaring in het leiden van een grote accountvloer, als mt-lid van een bureau (N=5) en hoofd communicatie aan adverteerderskant.

Voor wie? Ik werk in opdracht van zowel adverteerders als bureau’s en heb ervaring in vrijwel alle markten. Heb gewerkt aan campagnes voor een breed scala aan merken. Om er een aantal te noemen: ABN AMRO, NS, Marktplaats, Hans Anders, PwC, Monuta, Beter Horen, Nuon, Aidsfonds, KPN, XS4ALL, Rijksoverheid, Blink, Sunweb, Menzis.

Wat zeggen anderen? Oud-collega Bastiaan Weers, head of strategy bij N=5: ‘Judith is een csd die ook net zo goed strateeg had kunnen zijn. En daarvan zijn er maar weinig’.

Beschikbaarheid: ik ben flexibel en overleg graag met je over de mogelijkheden.

Meer weten? Neem contact met me op via 06 26 502 300 of mail me op judith@lavalettecommunicatie.nl of linkedin.com/in/judith-lavalette-012548221/. Ik hoop van je te horen!