Mariska Kloezen

Doe wat je belooft

Als ambitieuze business strateeg, verbind ik mensen graag met hun unieke talenten en de zakelijke doelen die worden gesteld. Mijn sterke punten? Analystisch sterk, uitstekende communicatie en diepgaande empathie. Complexiteit in commerciële uitdagingen? Die los ik moeiteloos op. Maar ik ben meer dan dat; ik ben een betrouwbare zakelijke partner die verder kijkt dan alleen communicatie.

Schakelen tussen strategie en executie zonder het grote plaatje uit het oog te verliezen is mijn specialiteit. Ik breng veranderingen tot stand en versterk (klant)relaties. Mijn transparante communicatiestijl maakt het eenvoudig om sterke banden te smeden met alle stakeholders, van opdrachtgevers tot uitvoerende teams.

Mijn track record omvat succesvolle operaties in politiek complexe organisaties, waar ik strategieën concreet maak zonder de grote lijnen uit het oog te verliezen. Ik ben gefocust op impact en zet in op coachend leiderschap, waarbij ik mensen aanzet om hun talenten te benutten. Mijn motto? “Doe wat je belooft.”

 

Ik sta te popelen om mijn uitgebreide kennis en ervaring (zowel bij reclamebureaus als bij adverteerders) te delen met een organisatie die ik kan ondersteunen in hun groei- of veranderingsproces.

Mijn energie haal ik uit het samenwerken met een enthousiast team om onze tanden te zetten in ambitieuze doelstellingen. Laten we eens in gesprek gaan over hoe ik waarde kan toevoegen aan uw organisatie.