Marjan Tijsen

De onvoorspelbaarheid en verwondering die samengaan met creativiteit, daar haal ik mijn energie uit. Iedere keer vind ik het heerlijk om weer bij een nieuwe opdrachtgever binnen te stappen.

Achtergrond

Ervaren reclame professional met ruime ervaring op de accountvloer (11 jaar in vaste dienst. 13 jaar als freelancer) van gerenommeerde reclamebureaus als INDIE en 180 Amsterdam, N=5, Fitzroy, Ogilvy, Odd.Monks @MediaMonks en ACE Agency. Voornamelijk in de rol van (sr) Account Director.

Mijn bureau-ervaring heb ik uitgebreid bij o.a. G-Star en Scotch & Soda, adverteerders volledig uitgerust met in-huis bureau en productiefaciliteiten in huis. Recentelijk (2022-2023) heb ik, in teamverband met de creatieve directie, bij de APS Group EU mogen helpen de creatieve tak voor hun non-Albert Heijn klanten (zoals Forbo Flooring, Volvo Cars en Red Bull) te kickstarten, terwijl achter de schermen de permanente inrichting vorm kon krijgen.

 

Mogelijke functies

Business Director/Lead, Sr Content Producer, Campagne Manager, Account/Client Lead, (sr) Account Director

 

Te bieden

Mijn DNA bestaat uit een combinatie van ‘liefde voor creatie+communicatie-/reclamevak’ & ‘de mouwen opstropen’: ik ken het klappen van de zweep. Mijn professionele rugzak is rijkelijk gevuld wat maakt dat ik stevig in mijn schoenen sta en gewoon zorg dat de klus geklaard wordt. Ik pas graag mijn vakinhoudelijke kennis en ervaring toe, ben organisatorisch sterk en kan een beroep doen op mijn uitgebreide kwalitatieve netwerk.

Met een grote mate van zelfstandigheid bied ik continuïteit en waarborg de kwaliteit en levering tijdens bijvoorbeeld een chaotische start-up fase (nieuw account, plotselinge tijdelijke groei), kan ik in-huis reclame communicatie en productieactiviteiten inregelen, stroomlijnen, coördineren en aansturen. Of bied ik gewoon vervanging voor uitgevallen of nog te werven vast personeel.

Ook sta ik er open voor om op tijdelijke basis te teamen met onafhankelijke creatieve teams of start-ups aan adverteerderzijde om bijv. te ondersteunen en adviseren op financieel, organisatorisch of campaigning vlak. Bij pitches en new business. Verras me, test me, ik zie ernaar uit.

 

Gewerkt voor klanten als

Non-profit: UNICEF, Aidsfonds, Van Gogh Museum,

Automotive: Volvo Cars, BMW, Skoda, Daewoo, Mitsubishi, Hyundai

B2C: Forbo Flooring, Marktplaats, Shell, Microsoft, Philips, Lenovo

B2B: Shell, Forbo Flooring

Food/FMC: Heineken, Amstel, Friesland Campina, Sportlife, Domino’s Pizza, Peijnenburg, Ben & Jerry’s, Doritos, Douwe Egberts, Red Bull

Retail: Gall & Gall, MediaMarkt, Plus, Oogwereld Opticiens

Overheid: Ministerie SZW, Rijkswaterstaat

Sport: KNVB, Nike Football/Golf/Running

Mobile/TV & Internet: Tele2, Samsung, Ziggo, KPN, Vodafone

Fashion: G-Star, O’Neill, Scotch & Soda

Mobiliteit: Nederlandse Spoorwegen, ANWB

Bank: ABN AMRO, Rabobank, ASN Bank, ING, Knab, Worldline/Ingenico, VISA

Media: KRO-NCRV, Radio 538, Netflix, Telegraaf Media Groep, NLZIET

Loterijen: Lotto, Staatsloterij, Bankgiro Loterij Fonds

Zakelijke dienstverlening: Eiffel, Manpower

 

Meer weten?

Op mijn LinkedIn meer achtergrond. Een WhatsApp, belletje (06 26 564 987) of mail (marjantijsen@gmail.com) is welkom, mocht je vragen hebben of een referentie willen. Beschikbaarheid (bel/mail voor info/overleg): 3 juni t/m 5 juli,  1 t/m 15 aug 2024, vanaf september 2024.