Marjolein Hodes

In je eentje kun je veel maar samen kom je verder; door middel van inspirerende communicatie zet ik organisaties en mensen graag nog verder in hun kracht.

Op zoek naar een zeer ervaren, inhoudelijk en operationeel sterke communicatiemanager? Dan hebben we mogelijk een match!

Ik ben sterk in het ontwikkelen en uitvoeren van communicatieplannen en -campagnes en heb brede ervaring op het gebied van zowel interne als externe communicatie. Ik schakel op alle niveaus en verwezenlijk de gestelde doelen op respectvolle én doortastende wijze.

Opdrachtgevers ervaren mij als een plezierige collega en een slimme aanpakker. Weloverwogen, flexibel, initiatiefrijk en energiek. En als een uitstekende teamleider en motivator.

Mijn ideale opdracht is maatschappelijk relevant, bij een ‘profit’  of  ‘non-profit’ opdrachtgever,  en is er een waarin denken en doen samengaan. Met mijn Master in Europese Studies en opgedane ervaring, voel ik me ook comfortabel bij internationale opdrachten en teams. Naast Nederlands en Engels, spreek ik vloeiend Frans en Spaans.

Ik ga graag in gesprek.

 

LEUK OM TE LEZEN:

Mijn blog artikel met Simone in ’t Veld over duurzaamheid. Lees hier.