Patricia van Doorne

"Ik ben gedreven, enorm betrokken, deskundig. U krijgt daarbij heldere en complete adviezen en een uitstekende uitvoering. Ik zet nét dat stapje extra voor u. Is dit de eerste stap voor onze kennismaking?"

Alles is communicatie, maar waar ik u bij kan helpen is kortweg te bepalen wat u kunt vertellen, aan wie, op welke manier en op welk moment. Ik ben een communicatieprofessional. Na 12 jaar diverse banen te hebben bekleed in het bedrijfsleven ben ik als een zalm tegen de stroom in midden in een crisis gestart als freelancer met Crystal Clear Communications. Waar ik voor sta?
De C van Crystal: omdat het helder moet zijn wat u wilt, waar u naar toe wilt, wat u heeft te bieden en vooral waarom!
De C van Clear: duidelijkheid, omdat u dit nodig hebt om uw doelen te bereiken.
De C van Communications: de basis van succesvol uw doel behalen.

Ik werk veel voor (semi-)overheden of samenwerkingsverbanden. Denk aan provincies, waterschappen, gemeenten…
Als flexibele enthousiasteling ben ik een ‘deadline bestendig’ persoon die sterk is in plannen, structureren en organiseren. Ik ben een een teamplayer die sociaal is ingesteld. Maar bovenal een doorzetter, een goede communicator en luisteraar, die ook taalkundig sterk en efficiënt werkend is. Ik ben een bruggenbouwer en een echte verbinder die op ieder niveau ingezet kan worden, van strategisch, tactisch tot operationeel. Ik ben u graag van dienst!