Pieternel Holm

Building brands, building teams, getting things done.

Pieternel Holm

Ik ben Pieternel Holm, een zeer ervaren communicatie professional met een grote liefde voor design: communication design (online/offline), packaging design en product design. In mijn carrière heb ik ruime ervaring met A-merken opgedaan, zowel bij opdrachtgevers als bureaus. Ik ben resultaat- en oplossingsgericht, scherp op de inhoud en het proces. Ik breng mensen bij elkaar om projecten tot een goed einde te brengen. I get things done. Bij voorkeur met het nodige plezier.

In ons vak is het het essentieel  om je te blijven ontwikkelen. Ik ben gecertificeerd Scrum Master (PSM I) en Project Management Professional ®

Bij voorkeur werk ik in een dynamische omgeving op uitdagende projecten met een link naar creatie. Ik ben natuurlijk ook te vinden op LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/pieternel-holm-7373615

Marketing/sales 

Ik ben mijn carrière begonnen in marketing, als brand manager bij Sara Lee. Ik heb daar de nodige ervaring opgedaan met communicatie en design projecten. Ter verbreding van mijn ervaring heb ik bij Sara Lee ook een aantal jaren gewerkt als account manger. Deze ervaring is ontzettend nuttig als je aan bureau-zijde werkt. Het is makkelijker schakelen met een klant als je begrijpt hoe de processen aan klantenzijde werken. Met deze kennis kan je projecten on time, on brief en on budget afronden – met het nodige plezier aan beide kanten van de tafel.

Packaging Design

Ik heb jarenlang als Client Services Manager/Director gewerkt voor gerenommeerde packaging design bureaus als dBOD, Brandnew en Philips design. In die functie ben ik verantwoordelijk geweest voor A-merken op het gebied van FMCG en B2B.

Corporate Identity

Mijn ervaring in pack design heb ik als Account Director bij Koeweiden Postma uitgebreid met ruime ervaring in het ontwikkelen van corporate identities.

Product design & Communication design

Als senior projectmanager bij Philips design heb ik ruime ervaring opgedaan met global projecten op het gebied van communication en product design.