Sander Tóth

Voor alles is een oplossing

Tijdelijk ondersteuning nodig?

Je opdracht, project en klant zijn bij mij als account-/project-/communicatie-/designmanager in goede handen. Ik loop net zo warm voor grootschalige, complexe uitdagingen als voor kleinere merk-, communicatie- en designprojecten. Al meer dan 20 jaar.

 

WAT IK DOE

Heel in het kort? Oplossingen vinden. Iets langer? Creatieve en multidisciplinaire teams aansturen. Samen creatief werk van topkwaliteit maken. Mooie co-creatietrajecten aangaan met klanten. Merken bouwen en activeren, in een wereld die constant in beweging is. Strategie en doelen zet ik om in tastbare, relevante en kwalitatieve output. Zo nodig door nog een tandje bij te zetten.

 

SPECIALISME? EEN BREDE BLIK

Ik bekijk projecten met een brede blik én met oog voor detail. Mijn inhoudelijke betrokkenheid en mijn liefde voor design en branding maakt dat ik alle betrokkenen in een project meekrijg. Met een nieuwe omgeving en opdracht ben ik snel vertrouwd, uitdagingen ga ik niet uit de weg. Door mijn ervaring ben ik stressbestendig en fungeer ik als het centrale rust- en aanspreekpunt voor alle betrokkenen.

 

WAT ZEGGEN ANDEREN

Ik breng kalmte, overzicht en duidelijkheid in elk proces; dat hoor ik vaak terug van opdrachtgevers en collega’s. Een echte teamspeler die de taal spreekt van opdrachtgevers én creatieven en die het werk van anderen naar een hoger niveau tilt. Toegankelijk, nauw samenwerkend, oprecht geïnteresseerd, daadkrachtig en meedenkend. Nuchter en recht door zee maar altijd op een positieve, constructieve manier. Mijn frisse blik en humor worden meestal gewaardeerd.

 

WAT IK HEB GEDAAN

Over de jaren deed ik veel ervaring op met het ontwikkelen van merkidentiteiten, FMCG- en consumentenelektronicaverpakkingen en redactioneel design. Daarnaast ben ik vertrouwd met veel andere touchpoints en kanalen. Van out-of-home advertising tot digital, en van naming, sonic branding tot instore/retail.

 

VOOR WIE?

Thuis voel ik mij net zo goed in de zakelijke, commerciële wereld, als in culturele en creatieve omgevingen. Ik werk en communiceer met (internationale) opdrachtgevers, bureaupartners en stakeholders op alle niveaus, in uiteenlopende branches en binnen diverse organisatievormen.

 

MEER WETEN?

Kijk op LinkedIn voor mijn complete CV.

Of neem contact op via +31 (0)6-295 33 003 of sander@forease.nl