Simone in ’t Veld

Het wordt tijd dat talent de ruimte krijgt in Nederland

Simone in ’t Veld

Mijn naam is Simone in ’t Veld en ik ben een ervaren freelance communicatieprofessional en daarnaast één van de voorlopers op het gebied van zelfstandig ondernemen. Ik ben in te zetten in de rol van Communicatiemanager, Accountmanager, Projectmanager en Contentmanager. Mijn basis is gelegd bij de top reclamebureaus PMSvW\Y&R en TBWA in Nederland midden jaren negentig. Ik heb sinds 2004 mooie freelance opdrachten mogen vervullen bij (internationale) bedrijven zoals Philips, PwC en FME én reclamebureaus zoals XXS, De Reclamefabriek en Persuade. Ik voel me thuis in een creatieve maar juist ook zakelijke omgeving en dat maakt mij een echte allrounder (offline én online).

Communicatie, Innovatie & Duurzaamheid

Daarnaast zet ik me in voor mooie innovatieve duurzaamheidsprojecten. Momenteel ben ik vanuit The Great Bubble Barrier betrokken bij het onderzoek naar microplastics binnen hét Waterconsortium in Nederland. Dit waterconsortium onderzoekt de aanwezigheid van microplastics in gezuiverd afvalwater en de werking van een Bubble Barrier om de doorstroom van microplastics naar het oppervlaktewater te voorkomen. Het Waterconsortium bestaat uit PWN drinkwaterbedrijf, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, KWR wateronderzoeksinstituut en The Great Bubble Barrier. Ik ben de spin in het web tijdens belangrijke persmomenten en communicatieadviseur. Ook ben ik nauw betrokken bij het wasmachinefilter van MarcelvangalenDesign. Dit wasmachinefilter is een add on voor wasmachines om microplastics uit afvalwater van onze wasmachines te filteren. Hoe mooi is het gevoel om verschil te kunnen maken voor onze samenleving. Communicatie wordt steeds belangrijker bij technische projecten.

Communicatieadviseur Simone in ’t Veld

Projectmanagement skills zijn erg belangrijk voor een communicatieadviseur en deze worden vaak onderschat. Gevoel, inlevingsvermogen en ondernemerschap worden al helemaal niet meegenomen in functieprofielen. Als ik de afgelopen jaren alles had gedaan wat ik al wist, was ik niet zover gekomen. Mijn CV is één groot avontuur. Mijn drive is mijn kompas. Uitdagingen aangaan en nieuwe wegen inslaan zijn voor mij vanzelfsprekend. Mijn focus: doorgaan op de huidige weg met de wens om maatschappelijke projecten bij onze overheid te vervullen. Lees meer over communicatieprofessionals in Nederland.

See You, ofwel SiJu

Simone

Simone in 't Veld
Simone in ’t Veld Communicatiemanager a.i.

 

Leuk om te lezen:

Mijn blog artikel met Marjolein Hodes over duurzaamheid. Lees hier.