Simone in ’t Veld

De nieuwe tijd vraagt om authenticiteit en échte creativiteit

Een nieuw perspectief

De nieuwe tijd vraagt om authenticiteit en échte creativiteit. Het is mijn missie om te helpen bij die overgang naar de nieuwe tijd. Mijn visie is dat de energietransitie begint bij ons als mensen zelf. Hoe werkt ons systeem en hoe onderhoud je je eigen energie. Waar vind je je identiteit? Iedereen heeft talenten. Wij maken onderdeel uit van de natuur en als wij we dat weten kunnen we de natuur om ons heen gaan helpen en systemen doorbreken. Mensen zijn creators want wij zijn als enige diersoort in staat om te creëren. Er bestaat een grote misvatting rondom het begrip ‘creativiteit’.

Zelf heb ik altijd naar mijn intuïtie gehandeld. Ook waar ik nu sta. Dit zie ik nu als een talent om andere mee te inspireren. Ik heb patronen doorbroken om mij bij ‘mijn eigen natuur’ te houden. Ik heb een transformatie proces doorlopen met de communicatie naar binnen en communiceer dit nu weer naar buiten. Mijn denken, doen en voelen zitten nu in een nieuwe wereld ‘Mijn creatie’. Met mijn persoonlijkheid, passie, drive en werk- en levenservaring ga ik de uitdaging aan de toekomst te creëren. Eigenlijk herscheppen want alles is er al. Op één voorwaarde en dat is authenticiteit.

Rollen
Human Identity motivator, Creatieve sessies en concepting, Storytelling, Inspiratiesessies, Awareness hoogbegaafdheid en onderpresteren, Changemaker / Transformatiecoach, Een nieuw perspectief, Leiderschapscoach, Visionair, Verbinder, Lezing, Masterclass, Workshop, Retreat

Contact
Neem gerust contact op en we kijken waar ik kan helpen. Zie meer op simoneintveld.com
Ik ben telefonisch bereikbaar op donderdagen van 10:00 uur tot 16:00 uur of stuur een mail.

Simone in ’t Veld Human Identity & Creativity motivator – Een nieuw perspectief

1995-2023: Ik ben één van Nederlands meest ervaren allround Communicatie en Marketing Project Managers, Verbinder en een voorloper op het gebied van freelancen. De basis is gelegd bij één van de beste reclamebureaus van ons land midden jaren ’90 PMSvW/Y&R. Ik heb aan de basis gestaan van dit platform De Communicatieprofessionals. Alles is communicatie.