Sylvia Smit

Iedere nieuwe opdracht is telkens weer een nieuwe uitdaging!

Sylvia Smit

Op zoek naar een allround communicatieprofessional die van (bijna) alle markten thuis is? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Inmiddels heb ik een jarenlange ervaring als Freelance Campagne-, Communicatie-, Account- en Project Manager. Zowel aan klant- als bureauzijde als on- én offline.

Campagnemanagement

Ik krijg ontzettend veel energie van het opzetten en uitwerken van geïntegreerde campagnes en het creatieve proces dat daarbij hoort. Ook ben ik organisatorisch en tactisch sterk en weet ik hoofd- en bijzaken perfect te scheiden. Bovendien (heb ik mij laten vertellen) ben ik prettig in de omgang: serieus, energiek, stressbestendig maar ook altijd in voor gezelligheid. Daarnaast ben ik vriendelijk. loyaal en collegiaal.

Specialisme

Het liefst houd ik mij bezig met het ontwikkelen, uitwerken en produceren van geïntegreerde seizoens- en introductiecampagnes en het begeleiden van allerlei projecten die daar al dan niet mee samengaan. Dit doe ik graag samen met een team (waarbij iedereen zijn eigen specialisme inzet) maar ik kan het ook prima individueel. Daarbij kan je denken aan o.a. tv- en radiocampagnes, POS-materialen, print, outdoor, brochures, online video’s/bannering en websites.

Ik heb de afgelopen jaren met veel plezier ervaring opgedaan in o.a. de volgende branches: energie, telecommunicatie, retail (dhz, tuincentra, supermarkten), automotive, loyaliteit en verzekeringen.

Mijn gehele CV vind je op Linked In.

Interesse? Laat een bericht achter op deze site.

Groeten,

Sylvia