Winnie Scheffmann

Het liefst werk ik samen met organisaties en merken die de wereld een stukje mooier maken.

Met meer dan 25 jaar ervaring in reclame en design, beschouw ik mezelf als een gedreven en veelzijdige communicatieprofessional. Mijn aanpak combineert duidelijkheid en rust zonder creativiteit te verliezen. Als communicatief sterke teamspeler ben ik flexibel inzetbaar als campagne-, account-, projectmanager en creative producer. Ik ben bekend met vrijwel alle communicatiemiddelen en media, en vind het leuk om nieuwe dingen te leren. Ik hou echt van dit vak en het samenwerken met gepassioneerde en getalenteerde mensen.

Adviserende rol met de nadruk op uitvoering
Mijn expertise strekt zich uit tot het succesvol realiseren van communicatieprojecten, waarbij ik de strategie bewaak en effectieve communicatie waarborg gedurende het gehele proces. Altijd met een strakke planning, helder budget en hoge kwaliteit. Met gevoel voor bestuurlijke besluitvormingsprocessen en gewend te werken onder druk. Uiteraard ben ik communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk (Nederlands en Engels) en organisatorisch sterk. Een teamspeler die goed luistert, processen optimaliseert en anderen laat ‘shinen’. Het eindresultaat staat voor mij altijd op de eerste plaats, en ik maak de weg ernaartoe makkelijker en aangenamer voor alle partijen.

Toegewijd, betrouwbaar en met een voorkeur voor verantwoord ondernemen. Met ervaring in het werken in organisaties met ‘purpose’, kan erop worden vertrouwd dat ik met authenticiteit en integriteit te werk ga.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Bel me op + 31 (0)6 2235 6500 of stuur een mail naar winnies@ziggo.nl of kijk op LinkedIn.

 

Welke accountprofessionals vind je bij een reclamebureau?