Winnie Scheffmann

Het liefst werk ik samen met organisaties en merken die de wereld een stukje mooier maken.

Met meer dan 25 jaar ervaring in reclame en design ben ik een veelzijdige en nog altijd nieuwsgierige communicatieprofessional. Onder meer in te zetten als campagne manager, accountmanager, projectmanager of creative producer met het vermogen om snel sterke relaties op te bouwen. Ik ben bekend met vrijwel alle communicatiemiddelen en media, en vind het leuk om nieuwe dingen te leren. Ik hou echt van dit vak en het samenwerken met gepassioneerde en getalenteerde mensen.

Adviserende rol met de nadruk op uitvoering
Bij het realiseren van communicatieprojecten bewaak ik de strategie en zorg voor effectieve communicatie gedurende het hele proces. Altijd met een strakke planning, helder budget en hoge kwaliteit. Met gevoel voor bestuurlijke besluitvormingsprocessen en gewend te werken onder druk. Daarbij zorg ik voor duidelijkheid en rust zonder de creativiteit van betrokken partijen uit het oog te verliezen. Uiteraard ben ik communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk (Nederlands en Engels) en organisatorisch sterk. Een teamspeler die goed luistert, processen optimaliseert en anderen laat ‘shinen’. Het eindresultaat staat voor mij altijd op de eerste plaats, en ik maak de weg ernaartoe makkelijker en aangenamer voor alle partijen.

Toegewijd, betrouwbaar en met een voorkeur voor verantwoord ondernemen. Met ervaring in het werken in organisaties met ‘purpose’, kan erop worden vertrouwd dat ik met authenticiteit en integriteit te werk ga.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Bel me op + 31 (0)6 2235 6500 of stuur een mail naar winnies@ziggo.nl of kijk op LinkedIn.