Wouter Leydes

Doorzettingsvermogen gecombineerd met een flinke dosis humor stelt mij in staat om het beste uit mensen te halen en een hecht teamverband te creëren of verder uit te bouwen.

 

Ik combineer een positieve houding met uitstekend inlevingsvermogen waardoor ik altijd denk in mogelijkheden en zoek naar oplossingen. Doorzettingsvermogen gecombineerd met een flinke dosis humor stelt mij in staat om het beste uit mensen te halen en een hecht teamverband te creëren of verder uit te bouwen. Ik ben gewend om besluiten te nemen uiteraard verlies ik daarbij de formele en hiërarchische lijnen niet uit het oog. Heb veel ervaring met het aansturen van verschillende partijen, zoals media, reclame -en onlinebureaus. En ben gewend om de cultuur en ambitie van organisaties snel te doorgronden. Heb een groot gedeelte van mijn ervaring opgedaan bij grote internationale reclamebureaus in binnen-en buitenland (Moskou en Londen).

Heb je direct extra capaciteit nodig op zowel management als op specialistisch of uitvoerend gebied, dan kom ik graag in contact met je.